Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOG GROBARA: Evo šta je Peković rekao o kupovini Partizana!

NBA zvezda Nikola Peković posmatrao je sinoć meč Partizana i Metalca, a Grobari su od svog ljubimca tražili da kupi košarkaški klub. Evo šta je Pekmen odgovorio…

- Ne bih da pričam o tome, Partizan pokazuje koliko je veliki klub kad se navijači sami organizuju da pomognu. Ko god je igrao, makar na par meseci mogao je da oseti kolika >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je to ljubav i strast prema Partizanu – rekao je Peković, a preneo Mocartsport.
Centar Minesote je istakao da mu je teško pao poraz crno-belih protiv “večitog rivala” u polufinalu ABA lige.
- Pratio sam sve utakmice Partizana, baš mi je žao što se tako završilo. Siguran sam da će crno-beli izaći jači iz toga – iskren je Pekmen.
Crnogorski reprezentativac se osvrnuo i na sezonu u NBA. Pratile su je teške povrede.
- Imao sam problema i prošle sezone, a ove je bilo još gore. Noga je došla u teško stanje, nekoliko doktora se okupilo i odlučilo da moram na operaciju. Teško mi pada ovaj period, ali trudim se da ostanem pozitivan, povrede Ahilove tetive znaju da budu komplikovane, ne sme da se brza sa oporavkom jer možete ponovo da se povredite – zaključio je Peković.
hotsport.rs
The post PREDLOG GROBARA: Evo šta je Peković rekao o kupovini Partizana! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peković: Ko god je igrao, makar na par meseci osetio je to ljubav i strast prema Partizanu

Izvor: Kurir, 10.Maj.2015

Partizan pokazuje koliko je veliki klub kad se navijači sami organizuju da pomognu, kaže nekadašnji ljubimac navijača tima iz Humske..Košarkaš Minesote Nikola Peković rekao je  da je morao da dođe na utakmicu između Partizana i Metalca i vidi svoj bivši klub, uprkos otežanom kretanju zbog...

Nastavak na Kurir...

CRNO-BELA PORODICA: Još jedan veliki Partizanovac obećava pomoć košarkaškom klubu!

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2015

Finansijska situacija u košarkaškom klubu Partizan već duže vreme nije sjajna, naprotiv, a mnogi bivši asovi crno-belih pružaju pomoć onoliko koliko su u mogućnosti. To je najavila i legenda slovenačkog fudbala i nekadašni fudbaler Partizana Zlatko Zahović.. . Zlatko Zahović bivši je fudbaler...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.