PRED PUT U ALBANIJU: Đukić se kiselo nasmejao zbog pitanja o Fljamurtariju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED PUT U ALBANIJU: Đukić se kiselo nasmejao zbog pitanja o Fljamurtariju

Crno-beli gostuju Skenderbegu u trećem kolu Lige Evrope.

Trenera Partizana Miroslava Đukića nije obradovalo jedno pitanje uoči polaska na put u Elbasan, gde Partizan u četvrtak igra meč trećeg kola Lige Evrope protiv Skenderbega (21.05). Strateg crno-belih se samo kiselo nasmejao na pomen izgubljenog dvomeča crno-belih sa Fljamurtarijem u jesen 1987. godine.

AU, KAKVA ZVER! Tek je došao u NBA, Bogdan se već pohvalio novom IGRAČKOM, i to KAKVOM (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
PRED KRUCIJALNU UTAKMICU: Đukić sprema TRI džokera za Skenderbeg (VIDEO+FOTO)

Partizan je tada u prvom kolu Kupa UEFA poražen u Albaniji sa 2:0, a u revanšu je slavio sa 2:1, što nije bilo dovoljno za prolazak dalje. Crno-belima je u Humskoj presudio pogodak Kuštija u 82. minutu, a bio je to jedan od najbolnijih udaraca u bogatoj istoriji kluba iz Humske.

- Nismo toliko pričali o negativnim stvarima. Ova generacija nema ta sećanja. Treba da se fokusiramo na nas i odemo na meč bez straha i tražimo pobedu od 1.minuta. Hrabri nas činjenica da bolje funkcionišemo na strani. To nam više odgovara, verujem da će tako biti i u četvrtak– istakao je Đukić na aerodromu „Nikola Tesla“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.