POTPUNO NEOČEKIVANO: Ronaldo stiže u redove šestostrukog šampiona Evrope?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 13:09

POTPUNO NEOČEKIVANO: Ronaldo stiže u redove šestostrukog šampiona Evrope?

Biznismen je izneo plan.

Nemački biznismen Markus Šon kontaktirao je Bajern oko plana da dovede Kristijana Ronalda na Alijanc arenu.

Šon, inače veliki ljubitelj igre Portugalca, smatra da bi to bilo dobro ne samo za karijeru Poretugalca, već i za Bajern koji je ove sezone pred gubitkom je titule.

Iako je Šon otkrio da bi Portugalac zarađivao manje nego u Al Nasru, veruje da bi motiv da nastavlja da obara rekorde u Evropi bio dovoljan motiv.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Svakako da bi bilo neophodno da platimo za pozajmicu ili cenu transfera, ali ta opcija se u našoj kompaniji vidi kao nešto što pravi razliku. U slučaju trajnog ugovora, očekivali bismo da imamo deo zarade od prodaje dresova, kako bismo smanjili sopstveni finansijski rizik - poručio je Šon čija bi kompanija pomogla pri transferu.

NEW: German businessman Marcus Schön is preparing to finance Cristiano Ronaldo's deal for Bayern Munich. The businessman sent an email to Oliver Kahn and made him a crazy offer to finance the transfer fee or pay Cristiano's salary. #Ronaldo #CR7𓃵 pic.twitter.com/Nyh6tFrMDZ

— Sportainment (@sportainment01) May 19, 2023

Bilo govora o Ronaldovom dolasku u redove Bavaraca i jesenas kada je napuštao redove Mančester junajteda, ali tada je direktor Oliver Kan bio izričito protiv njegovog dolaska.

Ronaldo, koji je na 14 utakmica za Al Nasr postigao 13 golova, navodno je već počeo da razmišlja o povratku u Evropu, ali se još ne zna gde bi želeo da nastavi da igra u 39. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.