POSRĆE STANKOVIĆEV FRADI: Ferencvaroš ni četvrti vezani meč ne zna za pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 21:27

POSRĆE STANKOVIĆEV FRADI: Ferencvaroš ni četvrti vezani meč ne zna za pobedu

Upali su u rezultatske probleme.

Fudbaleri Ferencvaroša, koje sa klupe predvodi srpski trener Dejan Stanković, remizirali su na gostovanju Puškaš Akademiji (1:1) u okviru 14. kola mađarskog šampionata.

Fradi tako ni četvrti meč zaredom ne zna za pobedu. s obzirom na to da su prethodno poraženi od MOL Fehervara i Kečkemetija, dok su remizirali sa Genkom u Ligi konferencija.

Gosti su golom Zakarijasena poveli u 17. minutu, ali je Puškaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nastavku poravnao golom Kolija.

Ferencvaroš je trenutno drugi sa dva boda manje od Paksija i utakmicom zaostatka.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Aleksandar Pešić na terenu je proveo svih 90 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAŠA IGRA NA GOL VIŠE: Ilićev Atromitos remizirao u Lamiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023

Dobro se snašao u Grčkoj...Fudbaleri Atromitosa remizirali su na gostovanju Lamiji (3:3) u 11. kolu grčke Superlige...Tim koji sa klupe predvodi Saša Ilić je od dolaska srpskog stručnjaka zaigrao veoma napadački, o čemu svedoči i današnji duel...Posle samo devet minuta igre Atromitos je vodio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.