Izvor: Sportal.rs, 02.Maj.2024, 14:12

"Dobro, bre, debili, platićete kad dođemo kod vas!" Hit priča iz kafane, u glavnim ulogama Teodosić i Kešelj /VIDEO/

U podkastu Jao Mile, koji vodi bivši košarkaš Mile Ilić, možemo da čujemo razne anegdote čiji su akteri bivši ili sadašnji igrači. Jednu od onih koje se prepričavaju ispričao je Marko Boltić.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

ŠMEKERSKI POTEZ TEODOSIĆA I KEŠELJA: Trojica mladih košarkaša hteli da ih časte večerom, a onda je stigao račun! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2024

Teodosić i Kešelj su pokazali svoju veličinu Marko Boltić, bivši srpski košarkaš koji je svoju karijeru završio pre tri godine, nedavno je bio gost u popularnom podkastu „Jao Mile“, gde je otkrio neke intrigantne anegdote iz svojih košarkaških dana. Boltić, koji je sada trener BKK Radničkog,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.