POSLE SKORO DESET GODINA: Fantastična odbojkašica se oprostila od reprezentacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 17:40

POSLE SKORO DESET GODINA: Fantastična odbojkašica se oprostila od reprezentacije

"Želim sledeće godine da probam nove stvari, imam drugačije planove od onih koji su bili do sada."

Posle skoro decenije u dresu Srbije, Jelena Blagojević je okončala reprezentativnu karijeru.

Počinje ABA liga - Zvezda brani tron, silno se pojačala preko leta, a na premijeri večeras (20.00) u Pioniru ne bi smela da ima većih problema sa Splitom. To govore i margine - pobeda domaćina s više od 19,5 poena razlike nosi kvotu 1,85Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Zvezda - Split.

- Spadam u grupu tih starijih devojaka, tako da negde u glavi već imam neke druge životne prioritete. Želim sledeće godine da probam nove stvari, imam drugačije planove od onih koji su bili do sada. Ne spadam u grupu naših najboljih odbojkašica da bi se o mom oproštaju pričalo. Ja sam srećna i zadovoljna što sam bila deo velikih uspeha, što sam igrala sa svim tim devojkama. Ogromna je čast. Ko zna, možda ću jednog dana biti u reprezentaciji, samo u nekoj drugoj ulozi - rekla je Blagojevićeva za "Mozzart sport".

Blagojevićeva je rođena 1988. godine, a sa Srbijom je dva puta bila šampionka Evrope, jednom vicešampionka, uz bronzu sa Olimpijskih igara.

Trenutno je članica poljskog Žešova, a igrala je još za Police, Trabzon, Bergamo, Urbino i Crvenu zvezdu. Dva puta je osvajala duplu krunu u Srbiji, te bila prvakinja Poljske.

Podsetimo, reprezentativnu karijeru su pored Jelene Blagojević okončale Milena Rašić i Stefana Veljković Lisinac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.