POSLE POVRATKA NA KLUPU: Lalatović je imao šta da kaže o različitim ARŠINIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POVRATKA NA KLUPU: Lalatović je imao šta da kaže o različitim ARŠINIMA!

Lale savladale Spartak u prvom meču 11. kola.

Vojvodina je u premijernoj utakmici 11. kola Superlige Srbije, u malom vojvođanskom derbiju, savladala na "Karađorđu" Spartak iz Subotice (izveštaj pročitajte OVDE), a na klupu domaćina vratio se trener Nenad Lalatović.

Mladi stručnjak Novosađana nije želeo da se oglašava u javnosti posle kazne od tri meča suspenzije i ukupno 800.000 dinara novčanog kažnjavanja, zbog ispada na meču sa njegovim bivšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klubom niškim Radničkim, ali je nakon trijumfa nad Subotičanima rešio da progovori.

- Želim da pohvalim našu upravu kluba za podršku posle utakmice protiv Voždovca, na kojoj nisam mogao da budem na klupi, jer sam dobio kaznu od 800.000 dinara i tri meča suspenzije. To je sigurno zasluženo, jer sam napravio ispad, ali to ne bih uradio da mi neko, nije bitno ko, dva puta nije vređao moju pokojnu majku i da me njihov navijač nije pljunuo u lice. Tek tada sam odreagovao, a voleo bih da se utakmica prekida i onda kada vređaju mene i psuju moju kćerku. Smatram da i ja, kao trener, imam osećanja prema svom detetu i zato bih zamolio Fudbalski savez i naše sudije da prekinu utakmicu i onda kada ceo stadion skandira šta će da radi mojoj kćerci, jer jednostavno to me boli isto kao što i druge boli onda kada vređaju njih - rekao je Lalatović naglasivši da je bio isprovociran na "Čairu".

Vojvodina će ostati na čelu Superlige Srbije, bar do subotnjih mečeva elitnog ranga. Trener novosadskih crveno-belih svojevremeno je istakao da ga titula ne zanima, ali se u međuvremenu ispravio da nije tako mislio.

- Jednom sam se možda loše izrazio kada sam rekao da nas titula ne zanima, jer naravno da nam je to najveća želja. To je teško, ali nadamo se i ukoliko je mogao Lester u Engleskoj, zašto i mi ne bismo mogli u Srbiji? Međutim, ja to ne izgovaram zato što ne želim da provociram druge sa tim izjavama, ali navijači Vojvodine i ja se potajno tome nadamo. To bi bio fenomenalan san, a da li ćemo ga dosanjati, to ne znam. Ono što znam jeste da bih dao 10 godina svog života da se tako nešto desi - istakao je Lalatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Nara, supruga fudbalera PSŽ-a Maura Ikardija.

Mamá Noel 🎅🏻 #shooting #Balmain

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 24. Дец 2018. у 3:30 PST

Inter Christmas Magic 110 Anniversary

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 18. Дец 2018. у 12:24 PST

My pink party is coming... #wan32 #countdown -3 @philippplein @philipppleinofficial Thanks for this amazing boots !!!

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 5. Дец 2018. у 12:28 PST

Friday mood

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 30. Нов 2018. у 8:27 PST

🎱 no me gusta perder ...non mi piace perdere

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 29. Нов 2018. у 2:51 PST

🔞

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 22. Нов 2018. у 1:19 PST

Saliendo de mis masajes faciales .. que opinan como me quedó ??

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 14. Нов 2018. у 7:53 PST

🦄 Quanto è bello questo vestito che mi ha portato mio marito dall’ultimo viaggio🧚🏻‍♀️

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 19. Окт 2018. у 1:16 PDT

🙋🏼‍♀️ @agentprovocateur

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 10. Окт 2018. у 4:53 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.