PORAZ ZA KRAJ SUPERLIGE: Bezidejni Partizan pao u Lučanima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 17:27

PORAZ ZA KRAJ SUPERLIGE: Bezidejni Partizan pao u Lučanima

Loša uvertira za finale Kupa.

Fudbaleri Mladosti savladali su Partizan rezultatom 1:0 (1:0) u utakmici poslednjeg, 38. kola Superlige Srbije. Crno-beli su meč u Lučanima odigrali prilično bezidejno i tako porazom najavili finale Kupa i duel sa Crvenom zvezdom.

Meč u Lučanima otvorio je solidnim pokušajem Bibras Natho. Izraelac je već u 2. minutu šutirao sa  16 metara, međutim, Maksim Milović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlično intervenisao. Mladost je odgovorila preko Vladimira Radivojevića koji je u dva navrata pokušao da savlada Vladimira Stojkovića. Vezista je prvo tukao glavom nakon prekida, a onda je odličnim udarcem sa 10-tak metara prebacio prečku. Nastavili su domaći u istom ritmu, nagrada za ofanzivu stigla je u 24. minutu kada je Milan Bojović postigao jedan od najlakših golova u karijeri. Iskusni napadač je malo iznad peterca uspeo glavom da loptu smesti u praznu mrežu Parnog valjka. Do kraja prilično lošeg prvog poluvreme nismo videli ništa vredno pomena. Na semaforu je ostalo 1:0.

Nastavak susreta nije doneo previše uzbuđenja uprkos inicijativi crno-belih. Gledali smo jalove napade beogradskog tima, a najbolju šansu propustio je mladi Nemanja Jović u 46. minutu. Sveta Marković je odlično centrirao, Šćekić sjajno spustio, ali je mladi ofanzivac šutirao visoko preko gola.

Parni valjak je sezonu u Superligi završio na drugom mestu sa 95 bodova, Mladost je takmičarsku godinu okončala na sedmom mestu.

Partizan očekuje finale Kupa Srbije 25. maja na stadionu "Rajko Mitić". Protivnik klubu iz Humske je večiti rival Crvena zvezda.

Kraj prvog poluvremena utakmice 38. kola Linglong Tire SLS FK Mladost - FK Partizan, trenutni rezultat je 1:0, gol je postigao Bojović u 24.minutu pic.twitter.com/SRKCSVFztM

— FK Partizan (@FKPartizanBG) May 18, 2021

Crno-beli očajnički žele trofej koji bi spasio sezonu, predstojeći meč će poslužiti kao neka vrsta uigravanja, a Aleksandar Stanojević se odlučio da na teren u Lučanima pošalje sledeći sastav:

Stojković (G) - Miljković, S. Marković, Vujačić, Urošević - Šćekić, Natho, Jojić - L. Marković, Holender, Jović.

Ekipa Mladosti večerašnji susret počeće sa ovih 11:

Milović (G) - Jovanović, Radivojević, Mićević, Baha, Gordić, Selenić, Leković, Jovanović, Bojobić, Šatara.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan mislima već u finalu: Crno-beli po tradiciji inspiracija Bojoviću

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021

Mladost savladala Parni valjak 1:0..Gol Milana Bojovića u 24. minutu bio je dovoljan da Mladost savlada Partizan (1:0) i tako crno-belima ulkaže na segmente koje će morati da ispravi uoči finala Kupa Srbije...Izostanak rezultatskog značaja, uz činjenicu da ih naredne nedelje očekuje duel finala...

Nastavak na MozzartSport.com...

Stanojević: Izvući ćemo pouke, spremamo se za finale

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021

Strateg crno-belih oprezan posle poraza od Mladosti (0:1)..Pogodak Milana Bojovića bio je dovoljan da Partizan drugi put u prolećnom delu sezone ostane praznih šaka. Poraz na kraju sezone, osim što nije scenario kakvim su crno-beli želeli da spuste avesu na Superligu, predstavlja negativnu uvertiru...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.