Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2021, 21:00

Stanojević: Izvući ćemo pouke, spremamo se za finale

Strateg crno-belih oprezan posle poraza od Mladosti (0:1)

Pogodak Milana Bojovića bio je dovoljan da Partizan drugi put u prolećnom delu sezone ostane praznih šaka. Poraz na kraju sezone, osim što nije scenario kakvim su crno-beli želeli da spuste avesu na Superligu, predstavlja negativnu uvertiru u finale Kupa Srbije zakazano za 25. maj te je Aleksandar Stanojević opravdano bio nezadovoljan posle duela u Lučanima.

"Teško je pobeđivati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sve utakmice, a Mladost je dobar protivnik. Mi jesmo mnogo utakmica pobeđivali, međutim kad izgubite, onda shvatite koliko je to teško. Konstantno smo pobeđivali, imali nekih tridesetak utakmica u tom nizu. Imali smo određene šanse, koje nismo iskoristili, a koštala nas je jedna nepažnja u odbrani. Nismo bili dovoljno dobri da dobijemo današnji meč, to je definitivno", kazao je Stanojević.

Strateg kluba iz Humske potom se dotakao poslednje utakmice u sezoni i prilike da se takmičarska godina okonča peharom.

"Spremamo se, iz nekih stvari ćemo izvući pouke nakon ovoga. To je svakako drugačija utakmica", rekao je trener Partizana.

Strateg Mladosti Darko Rakočević kazao je da je današnja pobeda za Mladost bila ukras sezone.

"Generalno, jako teška sezona i ovo je zaista šlag na tortu. Sedmi smo na tabeli i moram da čestitam igračima na htenju, volji i zalaganju. Čestitao bih i Partizanu na tome što igraju finale Kupa", osvrnuo se Rakočević.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.