PORAZ OD 9:1 ĆE GA IPAK KOŠTATI POSLA Legenda Partizana dolazi umeso Đorđevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2023, 21:56

PORAZ OD 9:1 ĆE GA IPAK KOŠTATI POSLA Legenda Partizana dolazi umeso Đorđevića

Očekuje se finalizacija dogovora.

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Dušan Đorđević, nalazi se pred smenom i kako saznaje Sport klub brigu o aktuelnoj selekciji trebalo bi da preuzme Saša Ilić.

Promena doalzi naravno zbog poraza od Engleske (1:9) mora da bude promena. Selektor Dušan Đorđević, tokom čijeg mandata su mladi reprezentativci pobedili Azerbejdžan i Severnu Irsku, je ipak doneo nezapamćenu blamažu u Notingemu i stvarno nije logično da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da obavlja da taj posao.

Poseban argument zagovornika ideje o imenovanju Ilića je činjenica da odlično poznaje potencijal aktuelne generacije, sastavljene od fudbalera rođenih 2003. i 2004. godine.

Perspektivni stručnjak, podsetimo, vodio je upravo generaciju 2004.

U slučaju da rukovodstvo FSS i Saša Ilić postignu dogovor, novi selektor debitovaće u novembru i to protiv Engleske. Revanš je zakazan za 18. novembar, tri dana kasnije reprezentaciju Srbije očekuje duel sa Luksemburgom, takođe, na domaćem terenu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Saša Đorđević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEBAKL OD ENGLEZA UČINIO SVOJE: Đorđević pred otkazom, kao zamena dolazi legenda Humske! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2023

Da li će ova smena uroditi plodom? Selektor mlade reprezentacije Srbije, Dušan Đorđević biće smenjen, a na njegovo mesto bi mogao da dođe legenda Partizana, Saša Ilić, kako prenosi Sport Klub. ‘Orlići’ su okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo doživeli katastrofalan poraz...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.