Izvor: HotSport.rs, 22.Jun.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POJAČANJE U BARSELONI: Ertel je novi košarkaš katalonskog kluba (VIDEO)

Francuski košarkaški reprezentivac Tomas Ertel napustio je istanbulski Anadolu Efes i prešao u redove Barselone.

Ovu informaciju je objavio katalonski klub, kao i da je ugovor koji je Ertel potpisao dvogodišnji. 
Ertel je prethodne tri sezone proveo u Istanbulu. Prošle sezone 28-godišnji bek je u Evroligi prosečno postizao 12,7 poena i 5,6 asistencija po utakmici.
Pre Efesa igrao je za Po Ortez, Strazbur, Alikante, a zatim i Baskoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << gde je dobio priliku da učestvuje u Evroligi. Takođe je bio i deo francuskog tima koji je osvojio zlato na šampionatu Evrope u Sloveniji 2013, kao i godinu dana kasnije bronzu na Svetskom prvenstvu u Španiji.

(Izvir: YouTube/ SEBHL)
The post POJAČANJE U BARSELONI: Ertel je novi košarkaš katalonskog kluba (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jaramaz ide u Njujork, Bolden u Filadelfiju: Kako su na NBA draftu prošli košarkaši iz srpskih timova?

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2017, 07:20

Jedini srpski košarkaš koji je odabran na NBA draftu je Ognjen Jaramaz, koga su Njujork Niksi izabrali kao 58. pika. Košarkaš Mege je protekle sezone bio odličan u dresu Mega Leksa, gde je prosečno postizao 10,8 poena, 2,7 skokova i 3,6 asistencija po utakmici...With the No. 58 overall pick, the...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.