PL - Sjajni Junajted slavio u derbiju Mančestera i pogurao Liverpul ka tituli! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Sjajni Junajted slavio u derbiju Mančestera i pogurao Liverpul ka tituli! (video)

Druga vezana pobeda pulena Ole Gunara Solskjera u Premijer ligi.

Mančester junajted ima generalno slabe rezultate ove sezone, ali je ponovo pokazao da ume da igra sa najjačim timovima iz lige.

Slavili su "Đavoli" u minulom kolu protiv Totenhema, a sada su u 16. kolu bili bolji u gradskom derbiju od Sitija i to na "Etihadu", rezultatom 1:2 (0:2).

Poveli su Solskjerovi puleni sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kreča, najpre je Bernardo oborio Rašfroda u svom kaznenom prostoru, sudija Tejlor se nije oglasio, ali je iz VAR sobe dobio informaciju da je postojao prekršaj, te je dodelio penal za goste.

Rašford je preuzeo odgovornost i pogodio za 1:0.

Nakon toga, serija prilika za mladog napadača Junajteda, najpre je promašio gol rivala iz dobre pozicije, da bi potom pogodio i prečku.

Igrao se 29. minut kada je Marsijal još jednom šokirao domaćina, dupli pas sa Džejmsom, pronašao je prostor da uputi udarac iz kaznenog prostora "Građana", odlično je to uradio, tukao je u bliži ugao i matirao Edersona za 2:0.

Usledila je inicijativa domaćina, ali je De Hea bio raspoložen, da bi u finišu prvog poluvremena nakon centaršuta Vokera lopta pogodila u ruku Freda u kaznenom prostoru "Đavola", ali se sudija Tejlor opet nije oglasio, sada nije dobio instrukciju iz VAR sobe da pokaže na belu tačku.

Sve detalje iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Protestovali su domaći igrači, ali uzaludno, pa se sa 2:0 u korist Junajteda otišlo na odmor.

Potpuna dominacija Mančester sitija u nastavku, ređale su se prilike pred golom Junajteda, De Hea je nastavio dobro da brani, nedostajalo je i malo sreće ekipi Pepa Gvardiole.

Retku šansu za goste imao je Lingard sredinom drugog dela igre, ali je Ederson odbranio njegov pokušaj.

A onda, 85. minutu, Nikolas Otamendi uvodi meč u neizvesnu završnicu, postiže pogodak nakon kornera za 2:1.

Samo dva minuta kasnije, Marez šutira iz dobre pozicije, ali odlično brani De Hea.

Opsada gola "Đavola" u finišu, ali su gosti izdržali, te su upisali veliki trijumf protiv gradskog rivala, koji sada zaostaje 14 bodova za vodećim Liverpulom i tri za drugoplasiranim Lesterom, koji do kraja kola gostuje u Birmingemu ekipi Aston Vile.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo ukrao loptu Sonu i ponovo oduševio! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019

Gledamo nekog drugačijeg Murinja od kako je stigao na sever Londona...Totenhem je upisao ubedljiv trijumf na svom stadionu protiv Barnlija, slavili su puleni Žozea Murinja protiv "Kleretsa" sa čak 5:0 i tako se vratili na pravi put nakon poraza od Junajteda u minulom kolu...Murinjo je tako došao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.