PETRUŠEV POKAZAO ZUBE: Umalo tuča sa vedetom Netsa! Beverili stao uz Srbina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 08:04

PETRUŠEV "POKAZAO ZUBE": Umalo tuča sa vedetom Netsa! Beverili stao uz Srbina (VIDEO)

Filipov tim je došao do pobede.

Košarkaši Filadelfije pobedili su Bruklin u Njujorku 127:119 u utakmica NBA predsezone, ali će se duel pamtiti i po sukobu.

Srbin Filip Petrušev, član Seventisiksersa je odbrusio Benu Simonsu nakon jednog pregrubog faula, a čitava situacija okončana je sa po jednom dosuđenom tehničkom,. Zatim se u sve umešao i Filipov saigrač Patrik Beverli.

On je zaradio isključenje zbog razgovora Simonsom, prvom vedetom Netsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je inače nekada igrao upravo za Filadelfiju, što je podržao i trener tima Nik Nurs.

- Patrik se zalagao za Filipa. Dakle, tu ima dobrog drugarstva i timskog rada - rekao je Nurs.

Srpski košarkaš je posle susreta istakao šta se dogodilo u čitavoj situaciji.

- To je bio vrlo vrlo jak faul. Mislio sam da nije dosuđen. To je bilo, ja mislim, neću reći prljava igra, već vrlo nepotrebno pa sam hteo da mu to da mu kažem. On je uzvratio i ostalo ste videli - izjavio je Petrušev.

Zatim se osvrnuo na Patrika Beverilija.

- U toj konkretnoj situaciji, on se samo založio za mene kao pravi veteran. Zahvalan sam mu na svemu. Čuvao mi je leđa. Ne samo tamo, na treningu to radi, i ne samo za mene, takav je za sve. On je tu. On unosi ludu energiju, tu je za svakoga, podržava sve, tako da sam to zaista osetio. Osetio sam da mi je čuvao leđa i podržavao me, tako da mi je to dalo samopouzdanje - izjavio je Petrušev koji je na meču imao sedam poena, pet skokova i tri asisencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.