PARTIZAN VODI: Asano se POKLONIO za vođstvo crno-belih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 20:37

PARTIZAN VODI: Asano se POKLONIO za vođstvo crno-belih (VIDEO)

Meč četvrtog kola.

Fudbaleri Partizana končano su materijalizovali bolju igru u Surdulici i došli do vođstva protiv Radnika, u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Lion je napravio senzaciju izbacivši Juventus s Ronaldom i pokazao da Mančester Siti ima čega da se plaši pred večerašnje (21.00) četvrtfinale u Lisabonu. Građani su svakako veliki favoriti s kvotom 1,28, a dupla šansa X2 je 3,65, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Lion.

Posle slabijeg izdanja u prvom poluvremenu, crno-beli su uspeli da slome otpor domaćina u 62. minutu, a strelac je bio Takuma Asano.

Sjajnu akciju Parnog valjka poveo je Đorđe Ivanović, uposlivši na boku Denisa Stojkovića, usledio je centaršut ovog igrača, loptu je na petercu promašio Umar Sadik, ona je došla Japancu koji se samo "poklonio" i grudima ubacio "bubamaru" u nezaštićenu mrežu Surduličana.

Sada je na crno-belima da zadrže prednost do kraja i zabeleže novi trijumf na gostovanjima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asano pogodio, ali Denis Stojković je pokrenuo Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020

Crno-beli u nastavku ostavljaju bolji utisak u Surdulici...Posle neubedljivog prvog poluvremena, ekipa Partizana povela je protiv Radnika u Surdulici sa 1:0...Igrao se 62. minut, kada je rezervista Denis Stojković odlično centrirao sa leve strane, Sadik je samo malo zakačio loptu, a Asano ju je sačekao...

Nastavak na Sportske.net...

NIŠTA NIJE HTEO DA PREĆUTI: Vezista OTKRIO kada će NAPUSTITI Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 08:40

Crno-beli slavili protiv Radnika...Već nekoliko dana najavljuje se odlazak Đorđa Ivanovića iz Partizana...Večeras u Kelnu dobićemo prvog finalistu Lige Evrope - "kraljica" ovog takmičenja Sevilja ili Mančester junajted? Kec je 2.90, dvojka 2.60, a iks koji vodi u produžetke - 3,05. Što se golova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.