Asano pogodio, ali Denis Stojković je pokrenuo Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 20:44

Asano pogodio, ali Denis Stojković je pokrenuo Partizan! (video)

Crno-beli u nastavku ostavljaju bolji utisak u Surdulici.

Posle neubedljivog prvog poluvremena, ekipa Partizana povela je protiv Radnika u Surdulici sa 1:0.

Igrao se 62. minut, kada je rezervista Denis Stojković odlično centrirao sa leve strane, Sadik je samo malo zakačio loptu, a Asano ju je sačekao na drugoj stativi i grudima ubacio u mrežu.

Stojković je samo tri minuta ranije zamenio Filipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stevanovića, koji večeras nije opravdao velika očekivanja, ne samo navijača Partizana.

I u 65. minutu Denis Stojković pravi mnogo problema rivalu, šutirao je sa ivice kaznenog prostora, lopta se odbila, zakačila Sadika, došla do Šćekića, ali on ne koristi ni drugu veliku priliku. Prethodnu je imao u 57. minutu, posle akcije sa Lutovcem, kada je golman Kostić odlično reagovao.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.