NIŠTA NIJE HTEO DA PREĆUTI: Vezista OTKRIO kada će NAPUSTITI Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020, 08:40

NIŠTA NIJE HTEO DA PREĆUTI: Vezista OTKRIO kada će NAPUSTITI Partizan!

Crno-beli slavili protiv Radnika.

Već nekoliko dana najavljuje se odlazak Đorđa Ivanovića iz Partizana.

Večeras u Kelnu dobićemo prvog finalistu Lige Evrope - "kraljica" ovog takmičenja Sevilja ili Mančester junajted? Kec je 2.90, dvojka 2.60, a iks koji vodi u produžetke - 3,05. Što se golova tiče, 0-2 nosi kvotu 1.60, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a 3+ 2,20.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Mančester junajted.

Navodno, dogovor sa Olimpijom iz Ljubljane je postignut, međutim, vezista crno-belih odlučio je da i sam progovori na tu temu.

Ofanzivac Parnog valjka je dobio šansu trenera Miloševića u drugom poluvremenu protiv Radnika i dao značajan doprinos pobedi (izveštaj pročitajte OVDE), a mnogi misle da mu je ovo bila oproštajna utakmica u crno-belom dresu.

- Jeste pisalo se o mom odlasku, ail ja sam igrač Partizana, a šta će se dešavati u narednom periodu videćemo. Partizan se trgao posle one blede utakmice u Novom Pazaru što smo i pokazali u poslednje dve utakmice - rekao je Đorđe Ivanović.

Osvrnuo se bivši igrač Spartaka i na meč protiv Surduličana.

- U prvom poluvremenu nismo bili na svom nivou, izlaskom na teren u drugom poluvremenu krenuli smo dosta agresivnije i konkretnije što nam je i donelo golove - istakao je Ivanović.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODRHTAVA EVROPA: Mesi odlučio - NAPUŠTA Barselonu! Ovo je Leov novi KLUB!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

A nije Inter...Ista sudbina zadesila je dva evropska giganta - Barselonu i Mančester Siti. Obe ekipe su ponele epitet najvećih gubitnika u četvrtfinalu Lige šampiona i pretrpele neviđenu bruku i sramotu. Posle eliminacije u Ligi šampiona i očajnog učinka u duelima sa Bajernom (2:8), odnosno,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.