Ožegović u Humskoj u 15.30! Čukaričkom četvrtina od sledećeg transfera!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović u Humskoj u 15.30! Čukaričkom četvrtina od sledećeg transfera!

Nema više nikakve dileme, crno-beli imaju novog napadača

Ako je bilo neke dileme, sad je više nema: Ognjen Ožegović je novi napadač Partizana! Vest MOZZART Sporta od četvrtka po podne definitivno će biti pretočena u potpisivanje ugovora mladog napadača i srpskog šampiona danas u posle podnevnim satima. Tačnije, promocija Ognjena Ožegovića zakazama je za danas u 15.30 časova na Partizanovom stadionu.

Za kraj prelaznog roka: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan dovodi Ognjena Ožegovića!

Na taj način stavljena je tačka na brojne spekulacije izazvane odlaskom Uroša Đurđevića u Olimpijakos. Pričalo se o Nikoli Stojiljkoviću, spominjao se Gohua iz Kairata, ali se sportski sektor crno-belih odlučio za Đurđevićevog klasića.

Ožegović stiže iz Čukaričkog, a prema nezvaničnim informacijama crno-beli će na račun kluba sa Banovog brda uplatiti 300.000 evra, a Brđanima će pripasti i 25 posto od narednog transfera snažnog napadača.

Bivši đak Zvezdine škole fudbala ima iza sebe odličnu sezonu u Čukaričkom. Pod vođstvom Nenada Lalatovića postigao je 16 golova. U Humskoj očekuju da ponovi takav učinak i donekle kompenzuje odlazak Uroša Đurđevića u Olimpijakos.

Pre Čukaričkog Ognjen Ožegović je igrao za Crvenu zvezdu, Banat, Jagodinu, Borac i Vojvodinu. Imao je i odiseju u kineskom Čangčun Jatajiu.

Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija, uz napomenu da je sa omladincima 2013. na Prvenstvu Evrope u Litvaniji osvojio zlatnu medalju, pod selektorskom komandom Ljubinka Drulovića.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.