Iliev besan: NEĆU VIŠE DA ČUJEM TO PITANJE!!!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2017, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev besan: NEĆU VIŠE DA ČUJEM TO PITANJE!!!

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Ognjen Ožegović predstavljen je danas kao novi igrač Partizana. "Čim me je Partizan pozvao nisam se dvoumio, jedva čekam da igram na stadionu Partizana, osećao sam se neverovatno kad su mi dali dres".

Ognjen Ožegović je novi napadač Partizana. Pomalo neočekivano, Ožegović je dobio prednost u odnosu na neke druge opcije. Ivica Iliev pobesneo zbog pitanja o navijačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opredeljenju Ožegovića.

Ožegović u Partizanu #partizan #ognjenozegovic #pfc #prelaznirok #humska1 #fcp #fcpartizan #uefaeuropeleague

Објава коју дели MONDO (@mondoportal) дана 31. Авг 2017. у 6:42 PDT

Ožegović je rekao da se nije dvoumio ni sekund kad ga je Partizan pozvao:

"Kad su mi malopre dali ovaj dres (Partizanov sa brojem 51), osećao sam se neverovatno. Ja sam se već bio spakovao, krenuo za Rusiju, ali kad su me juče pozvali iz Partizana, odmah sam se raspakovao, došao ovde i dogovorio se sve. Nisam se dvoumio između bilo kakve ponude Partizana i iz inostranstva. Nadam se da ću opravdati ono što direktor i navijači očekuju od mene. Jedva čekam da zaigram na stadionu Partizana".

Prvo obraćanje Ožegovića kao fudbalera Partizana #partizan #pfc #ognjenozegovic #humska1 #uefaeuropeleague

Објава коју дели MONDO (@mondoportal) дана 31. Авг 2017. у 6:46 PDT

Ognjen Ožegović pred potpisom za Partizan!

Uprkos protivljenju mnogih navijača Partizana, koji nisu želeli da vide bivšeg napadača Crvene zvezde i Vojvodine u crno-belom dresu zbog toga što je u više navrata iskazivao svoje navijačko opredeljenje usmereno protiv Partizana, uprava srpskog šampiona je procenila da je on rešenje za poziciju u navalnom redu, nakon odlaska Uroša Đurđevića u Olimpijakos.

Ivica Iliev je pobesneo kad je postavljeno pitanje o navijačkom opredeljenju Ognjena Ožegovića:

"Ja sam sportski direktor i ja pravim tim!!! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više. Ovo pitanje se više neće postavljati! Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres. On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega, ja!".

Iliev besan zbog pitanja Ožegoviću 2 #partizan #pfc #humska1 #ivicailiev

Објава коју дели MONDO (@mondoportal) дана 31. Авг 2017. у 6:53 PDT

Nastavio je:

"Je l' znate da je počeo da igra u Partizanu?! Reci im gde si počeo, reci. Neću više da čujem ta pitanja! Imali smo Stojkovića, Đurđevića, obojica su sada legende Partizana. Neću više da čujem dok sam ja direktor u Partizanu! Mi igramo fudbal, mi ovde pravimo Partizan koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope. Otkad postoje Partizan i Zvezda mnogo primera igrača koji su igrali za jedan ili drugi klub i zato to više neću da slušam".

Iliev besan zbog pitanja Ožegoviću 1 #partizan #pfc #ognjenozegovic #humska1 #ivicailiev

Објава коју дели MONDO (@mondoportal) дана 31. Авг 2017. у 6:51 PDT

Prva informacija o Ožegoviću je bila da je obeštećenje za njega 300.000 evra, da bi sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević za MONDO rekao da svako ko želi Ožegovića treba da plati 500.000 evra, ali i da klub sa Banovog brda očekuje i procente od naredne prodaje.

U svakom slučaju, 23-godišnji Ožegović je DEVETI novi igrač Partizana ovog leta. Ožegović je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Rad, Banat, Jagodinu, Voždovac, čačanski Borac, Vojvodinu, Čukarički, a jedno kratko vreme je bio u Kini. Igrao je i za mlađe selekcije Srbije, a bio je član mlade reprezentacije na minulom Evropskom prvenstvu.

Ovaj momak je rastao u dresu #FKP koji će nositi ponovo ponosno! #ožegović #51 pic.twitter.com/0Ir0pw2Ntg

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 31, 2017

Zanimljivo, iako ima tek 23 godine već je promenio OSAM klubova u Srbiji, a Partizan će mu biti PETI klub iz Beograda.

KOLUMNA NEŠE PETROVIĆA: OŽEGOVIĆKA

PRELAZNI ROK PARTIZANA (leto 2017.):

DOŠLI: vezista Danilo Pantić, štoper Nemanja R. Miletić, vezista Sejduba Suma, napadač Teofilus Solomon, golman Vladimir Stojković, vezista Zoran Tošić, štoper Milan Mitrović, bek Nemanja Antonov i napadač Ognjen Ožegović.

OTIŠLI: Nikola Milenković (5,1 milion evra - Fiorentina), Leonardo (4 miliona evra - Al Ahli), Nemanja Mihajlović (1,7 milion evra - Herenven), Uroš Đurđević (2,5 miliona evra + 15% od naredne prodaje).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

PREDSTAVLJEN OŽEGOVIĆ: Iliev besan zbog pitanja o navijačkom opredeljenju (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2017

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Ognjen Ožegović predstavljen je danas kao novi igrač Partizana.. Ožegović je po potpisivanju ugovora rekao da se nije dvoumio kada je stigao poziv crno-belih.. –Kad su mi malopre dali ovaj dres, osećao sam se neverovatno. Ja sam se već bio spakovao, krenuo za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.