Novi zvezdaš u Humskoj - Ožegović je Partizanov

Izvor: RTS, 31.Avg.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "zvezdaš" u Humskoj - Ožegović je Partizanov

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog i bivši omladinac Crvene zvezde Ognjen Ožegović novi je igrač Partizana, potvrdili su crno-beli.
Ožegović, nekadašnji napadač "večitog rivala", biće danas predstavljen kao novi igrač Partizana. Promocija je zakazana za 15.30 na stadionu u Humskoj.

On je u karijeri, osim za Čukarički >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Zvezdu, igrao i za Rad, Banat, Jagodinu, Voždovac, Borac i Vojvodinu.
Ognjen Ožegović je deveto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.
Pre njega su u Humsku stigli Nemanja Antonov, Milan Mitrović, Zoran Tošić, Danilo Pantić, Nemanja R. Miletić, Sejduba Suma, Vladimir Stojković i Teofilus Solomon.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ožegovićeva poruka: FK Partizan " Hvala ti, Bože!

Izvor: B92, 31.Avg.2017

Novi fudbaler Partizana Ognjen Ožegović, koji je izazvao "buru" u srpskom fudbalu oglasio se putem društvenih mreža. Bivši mladi reprezentativac Srbije tokom karijere igrao je za Crvenu zvezdu za koju je upisao četiri nastupa u sezoni 2012/2013, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac iz Čačka,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.