Ova povreda je za Marija veći problem nego to što ga Đokovićev dželat čeka u narednoj rundi (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jan.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova povreda je za Marija veći problem nego to što ga Đokovićev dželat čeka u narednoj rundi (FOTO) (VIDEO)

Endi Mari je opravdao ulogu favorita protiv 152. tenisera sveta Andreja Rubljeva, i prepustio je Rusu samo pet gemova. Britanac je za sat vremena i 38 minuta obezbedio plasman u narednu rundu, a tamo neće imati tako lak zadatak kao u prva dva kola.

Protivnik će mu biti Amerikanac Sem Kveri, koji je bio bolji u tri seta od Aleksa De Minaura, takođe u tri seta (7:6(5), 6:0, 6:1). Kveri je poznat i po tome što je upravo u trećoj rundi Vimbldona savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Novaka Đokovića prethodne sezone, pa je to najveće moguće upozorenje za Marija.

Endi je svaki set rešavao u svoju korist za okvirno pola sata igre. U prvom mu je bio dovoljan jedan brejk, u drugom je čak tri puta oduzeo servis protivniku, dok je u drugom to učinio dva puta.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Ipak, Endi je tokom jedne situacije nezgodno proklizao i sa bolnom grimasom je pao na zemlju, a nakon toga je morao da zatraži medicinski tajm-aut, ne bi li mu se ukazala pomoć i sanirala povreda članka noge.

Zna se koliko i sitne povrede na Gren slem turnirima mogu da budu nezgodne, naročito u kasnijim fazama turnira, pa je sigurno da Endi Mari u podsvesti ima ovo proklizavanje i povredu članka, a može samo da se nada da kada se povreda ohladi neće biti većih problema.

Pogledajte video:

Andy #Murray through to the third round! #AusOpen pic.twitter.com/3h6ETfMwhh

— #AusOpen (@AustralianOpen) 18. јануар 2017.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mari u problemu: Noga me ubija (FOTO)

Izvor: B92, 18.Jan.2017

Svetski broj jedan Endi Mari je doživeo povredu desnog skočnog zgloba u meču drugog kola protiv Andreja Rubljeva na Australijan openu...Britanac je iskrenuo zglob, ali nije tražio medicinsku pomoć, već je svom timu viknuo sa terena da “ga noga ubija“...“Nije ozbiljno, ali je definitivno da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.