Mari rutinski protiv Rusa, sledeći je Amerikanac

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mari rutinski protiv Rusa, sledeći je Amerikanac

Prvi teniser sveta Endi Mari je bez većih problema savladao Andreja Rubljeva i plasirao se u treće kolo Australijan opena.

Škotlanđanin je na terenu proveo svega 98 minuta i meč sa 152. teniserom na ATP listi je rešio u svoju korist sa 6:3, 6:0, 6:2.

Veoma lagano je tekao meč za Marija, u šestom gemu prvog seta je protivniku oduzeo servis, iskoristivši jedinu brejk šansu i potom je rutinski stigao do prednosti od 1:0.

Sve je krenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vodenicu svetskom “broju 1“ u drugom setu, tri puta je protivniku oduzeo servis, a potom iskoristio treću set loptu za maksimalnih 6:0.

Do maksimalne pobede Mari je stigao sa dva oduzeta servisa protivniku u trećem setu, kraj je odlagao propuštanjem da iskoristi dve meč lopte, ali treću nije i u narednom kolu će se sastati sa Semom Kverijem.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mari lako do trećeg kola Australijan opena

Izvor: RTS, 18.Jan.2017

Prvi teniser sveta Britanac Endi Mari plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je pobedio Rusa Andreja Rubljova u tri seta, 6:3, 6:0 i 6:2. Mari je u njihovom prvom međusobnom duelu do trijumfa došao posle sat i 36 minuta igre. ...

Nastavak na RTS...

Marej uz povredu do trećeg kola

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2017

Prvi teniser svijeta Endi Marej je bez većih problema savladao Andreja Rubljeva i plasirao se u treće kolo Australijan opena...Škotlanđanin je na terenu proveo svega 98 minuta i meč sa 152. teniserom na ATP listi je riješio u svoju korist sa 6:3, 6:0, 6:2...Veoma lagano je tekao meč za Mareja,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.