Optimista Bane Ivanović: Ohrabrujuće je što igramo sve bolje

Izvor: MozzartSport.com, 18.Nov.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optimista Bane Ivanović: Ohrabrujuće je što igramo sve bolje

Srpski defanzivac kaže da je atmosfera dobra i da igrači podržavaju trenera, ali da su pobede jedini lek da se preokrene teška situacija u kojoj se nalazi Čelsi

Branislav Ivanović prolazi kroz verovatno najteži period u karijeri. Kapiten srpske reprezentacije je navikao na probleme i krizu u nacionalnom timu, ali je makar imao pozitivan ambijent i situaciju u klubu. Međutim, kako je počela Čelsijeva kriza tako je i on postao predmet kritika kao jedan od glavnih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krivaca za posrtanja Plavaca.

Ivanović se trenutno oporavlja od povrede i uverava da dolaze bolji dani za Čelsi.

„Nismo odreagovali baš najbolje posle osvojene titule. Jedini način da se izvučemo iz ove situacije je da pobeđujemo, pobeđujemo i pobeđujemo. Nema nikakvih čudnih stvari u timu, nijedan igrač ne želi da gubimo. Ne treba da nas zanima situacija oko tima i kluba jer naš posao je da pobeđujemo i moramo da imamo stast za pobedama. Mislim da svi igrači u timu imaju takav stav“, rekao je Ivanović.

Srpski defanzivac kaže da igrači razgovorim između sebe pokušavaju da ohrabre jedni druge i da pokrenu Čelsi.

„Svi smo iskreni jedni prema drugima. Mnogo razgovaramo između sebe, čak i na treninzima pokušavamo da pomognemo jedan drugom i objanimo stavri u kojima grešimo. Čak i kada neko kritikuje to može da bude pozitivno. Ohrabrujuće je što igramo bolje u poslednjih nekoliko mečeva i počinjemo da ličimo na šampionski tim iz prethodne sezone. Utakmicr kojr nam slede u narednom periodi su možda i ključni momenat sezone, gledajući iz psihološkog smisla. Moramo da pokažemo da smo se vratili. početak sezone je bio težak za sve, ali sada tim igra bolje“.

Ivanović tvrdi da Žoze Murinjo ima poptunu podršku tima iako se spekulisalo da neki igrači „buše“ Portugalca.

„Žoze uvek radi na psihologiji igrača i pokušava da nas animira. Čak i kada je teško. Lepo je što su na navijači od početka uz nas. Pogotovo zbog trenera i momenta u kojem se nalazi. Murinjo ima potpunu podršku svih nas u tim. Ostaćemo jaki i ujedinjeni i pokušati da se izvučemo iz ove situacije“.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.