Omladinci ubedljivi sa Crnom Gorom, EP ipak daleko

Izvor: B92, 26.Mar.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci ubedljivi sa Crnom Gorom, EP ipak daleko

Omladinska reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru sa 4:1 u Gornjem Milanovcu, u drugom meču sedme grupe kvalifikacija za EP.

Ekipa Branislava Nikolića je prethodno odigrala nerešeno sa Danskom 2:2, pa će ipak teško do prve pozicije koja donosi plasman na završni turnir.

Srbija je slavila golovima Jovića iz penala u 33, Duronjića u 37. i 57, kao i Milenkovića u 54. minutu. Jedini gol za Crnu Goru postigao je Šarkić u 21. minutu.

U drugom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove grupe Francuska je pobedila Dansku sa ubedljivih 4:0, pa ima maksimalnih šest bodova na prvom mestu pred duel sa Srbijom koja se igra u Jagodini 29. marta.

Srbija: Milinković Savić - Mijailović (od 45. min Milenković), Vojnović (od 70. min Lutovac), M. Stojanović, Zlatković - Glavčić, Senić, Zličić, Špoljarić (od 71. F. Jović) - L. Jović, Duronjić- Selektor: Branislav Nikolić

Crna Gora: M. Šarkić, Knežević, Rašo, Boričić (od 68. min), Banović, Magud, Krnić, Marković, O. Šarkić, Burzanović (od 55. min Đukić), Camaj (od 57. min Krnić).

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preokret u Milanovcu, pali Crnogorci! Srbija ide na Prvenstvo Evrope ako u utorak pobedi Francusku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2016

Naši omladinci savladali komšije 4:1 uz blistavu partiju Borka Duronjića..Prvi posao smo završili. Ostao je još jedan. Daleko teži. Omladinska reprezentacija Srbije zadržala je šanse da se plasira na Prvenstvo Evrope, pošto je u drugom kolu kvalifikacione Grupe 7 savladala Crnu Goru u Gornjem...

Nastavak na MozzartSport.com...

Omladinci ubedljivi protiv Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2016

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Gornjem Milanovcu Crnu Goru sa 4:1, u drugom kolu sedme grupe kvalifikacija i došla na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj...Crna Gora je povela u 21. minutu golom Olivera Šarkića, a izjednačio je Luka Jović iz jedanaesterca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.