‘ORLIĆI’ DEKLASIRALI CRNU GORU: Za plasman na EP potrebna pobeda protiv Francuske (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Mar.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘ORLIĆI’ DEKLASIRALI CRNU GORU: Za plasman na EP potrebna pobeda protiv Francuske (FOTO)

Zvanični šampion sveta u omladinskom fudbalu, selekcija Srbije, bila je ubedljiva protiv Crne Gore rezultatom 4:1 u drugom kolu kvalifikacionog turnira za odlazak na EP.

Početak meča nije nagoveštavao ovakav kraj susreta, pošto je Crna Gora bila ta koja je prva povela u 14. minutu golom Sarkića. Kao da je taj gol bio potreban izabranicima Branislav Nikolića da zaigraju mnogo bolje i potpuno preokrenu rezultat.
U 33. minutu dosuđen je jedanaesterac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za Srbiju, a siguran sa bele tačke bio je Luka Jović, dok je samo četiri minuta kasnije Duronjić je doneo potpuni preokret šampionima sveta.
Rezultatom 2:1 bilo je završeno prvo poluvreme, a samo devet minuta igre u nastavku meča bilo je dovoljno da bude postavljen konačan rezultat. U 51. minutu apsolutni junak današnje pobede Borko Duronjić postigao je svoj drugi pogodak na meču, da bi u 54. minutu Milenković postavio konačnih 4:1.
Ovom pobedom Srbija je došla u situaciju da sama odlučuje o svojoj sudbini, jer će posle pobede Francuske nad Danskom rezultatom 4:0 morati da ostvari pobedu u utorak protiv ‘galskih petlova’ za plasman na EP.
Odlučujući meč 4. kola sa Francuskom Srbija igra u utorak od 14:30h na stadionu ‘Čika Dača’ u Kragujevcu. Evropsko prvenstvo se ovog leta održava u Nemačkoj od 11. do 24. jula.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omladinci ubedljivi sa Crnom Gorom, EP ipak daleko

Izvor: B92, 26.Mar.2016

Omladinska reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru sa 4:1 u Gornjem Milanovcu, u drugom meču sedme grupe kvalifikacija za EP...Ekipa Branislava Nikolića je prethodno odigrala nerešeno sa Danskom 2:2, pa će ipak teško do prve pozicije koja donosi plasman na završni turnir...Srbija je slavila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.