Olerdajs: Runi me nije pitao da napusti klub, nema sukoba

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olerdajs: Runi me nije pitao da napusti klub, nema sukoba

Menadžer Evertona Sem Olerdajs izjavio je da ga fudbaler ovog kluba Vejn Runi nije pitao za odlazak u SAD i da ne postoji sukob između njih dvojice.

Juče se pojavila informacija da se engleski fudbaler načelno dogovorio sa vašingtonskim DC Junajtedom o prelasku u ovaj klub, ali je Olerdajs istakao da nije razgovarao sa njim na tu temu.

- Slobodan sam za priču sa bilo kojim igračem na temu njegovog odlaska iz kluba, ali želim da razjasnim da me Runi nije pitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da napusti Everton niti je postojao bilo kakav konflikt između mene i njega - rekao je Olerdajs, prenosi "Skaj sport".

Kako je naveo, načuo je da postoji šansa da Runi pređe u DC junajted, ali da će nešto više na tu temu znati kada u toku dana bude razgovarao sa ovim igračem.

- Čuo sam priče da se Runi sprema za odlazak u SAD, ali koliko je to tačno znaću tek kad porazgovaram sa njim. Ne znam ništa više o transferu, a smatram da smo nas dvojica odrasle i zrele osobe, spremne na dijalog na bilo koju temu - rekao je Olerdajs.

Runi je karijeru počeo u Evertonu, ali je najveći deo proveo u Mančester junajtedu, iz kojeg se vratio letos u tranferu koji je uključivao prelazak Romelua Lukakua u suprotnom pravcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.