Oglasio se Ljulj: To traži dres Reala

Izvor: B92, 01.Maj.2023, 12:23

Oglasio se Ljulj: To traži dres Reala

Serhio Ljulj, jedan od inicijatora tuče na meču sa Partizanom, uveren je da će Španci pobediti u Beogradu.

Susret broj tri između Partizana i Reala na programu je u utorak od 20.30 u "Štark Areni", a Ljulj je uveren da će njegovi saigrači učiniti sve da se vrate u igru.

"To su stvari koje izmiču kontroli i to je bila potpuna katastrofa na sve strane. Nažalost desilo se što se desilo, ne možemo sada nazad. Svi su se izvinili, sankcije koje su uvedene se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poštuju i to je to. Morate zaboraviti sve što pre i truditi se da se slično ne ponovi", kaže Ljulj. Svestan je da se ponekad dešavaju i ružne stvari na terenu. "Istina je, oslabljeni smo, ali ne zbog suspenzija, već zbog onoga što se desilo. Ima mnogo tenzije u tim utakmicama, mnogo je emocija, oni koji su igrali košarku ili se bavili sportom znaju da je to ponekad veoma teško kontrolisati i nažalost, to se desilo. Ništa ne opravdavam, ali sada to moramo da zaboravimo i pokušamo da igramo dobru košarku u utorak". Partizan u seriji vodi da 2:0, ali iskusni Ljulj se ne predaje. "Pokušaćemo da preokrenemo u plej-of seriji koja je bila veoma teška za nas. Znamo da neće biti lako, oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima, ali mi ćemo se boriti do kraja, to traži ovaj dres. Pokušaćemo da odigramo dobru utakmicu, da pobedimo, a ako to uradimo, razmišljaćemo o četvrtom meču. Navijačima kažem da mogu da računaju na žrtvu i trud. Dok ne ispadnemo, ne smemo da odustanemo. Pokazali smo to u prethodnim mečevima, što su stvari teže, više se takmičimo i više karaktera imamo, a mi ćemo to pokušati da uradimo u utorak", zaključio je Ljulj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.