Oglasili se iz Reala, jedan od najiskusnijih završio sezonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 18:01

Oglasili se iz Reala, jedan od najiskusnijih završio sezonu! (foto)

Moraće da se bore za titulu bez jednog od najvažnijih igrača.

Ima Real lepu prednost, četiri boda više od Barselone, ali je jasno da u Primeri još ništa nije gotovo.

"Los Blankosi" imaju dobar raspored do kraja, najteži meč će igrati kod kuće, ali su u poslednjih par dana uleteli u probleme.

Povredio se Eden Azar, Luka Jović je otpisan jer je bio u kontaktu sa osobom koja je zaražena koronavirusom, pa mora u samoizolaciju, dok je sada obelodanjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je povredu doživeo i Marselo.

Brazilac je povredio primicač u levoj natkolenici i moraće na pauzu od najmanje 20 dana.

Real poslednji meč igra 19. jula, odigraće četiri utakmice za devet dana, te je jasno da će Zidan imati problema sa rotacijom.

Najpre večeras dočekuju Alaves, potom 13. jula gostuju Granadi, a onda ih čeka najteži ispit protiv Viljareala (16. jula) na "Alfredo Di Stefano" stadionu, dok u poslednjem kolu gostuju Leganesu, koji je na ivici da se vrati u Segundu.

Parte médico de Marcelo. #RealMadrid

— Real Madrid C.F.⚽ (@realmadrid) July 10, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.