Odložen meč Đokovića i Tima

Izvor: RTS, 07.Jun.2017, 04:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen meč Đokovića i Tima

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u sredu će se sastati sa Austrijancem Dominikom Timom u duelu za plasman u polufinale Rolan Garosa, jer je kiša odložila njihov meč.
19.17 – Prema poslednjim informacijama koje stižu iz Pariza, meč između Đokovića i Tima bi trebalo da bude prvi na "Suzan Lenglen" terenu u sredu sa početkom od 11.00 časova ukoliko to dozvole vremenski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uslovi ili ukoliko organizator ne promeni termin meča.
18.21 – Četvrtfinalni mečevi odloženi su za sredu, saopštili su organizatori takmičenja.
18.00 – Kiša pada i dalje, mečevi neće biti nastavljeni pre 18.30.
17.30 – Novo odlaganje, susreti će biti nastavljeni posle 18.00 časova.
17.00 – Mečevi neće biti nastavljeni pre 17.30.
16.15 – Prema poslednjim informacijama, prekinuti mečevi će biti nastavljeni posle 16.45.
16.00 – Mečevi na Rolan Garosu su u prekidu zbog kiše. Susret između Đokovića i Tima počinje posle ženskog četvrtfinala između Letonke Jelene Ostapenko i Dankinje Karoline Voznjacki koji prekinut pri rezultatu 4:6, 5:2.

Novak Đoković nastavlja odbranu titule u Gradu svetlosti. Naredni rival je stari poznanik Dominik Tim. Novak ima priliku da se domogne novog polufinala na Rolan Garosu. Naš teniser je već pokazao da mu je forma u usponu. Sve je sigurniji na terenu i njegove loptice ponovo imaju "oči". U ovaj duel ulazi kao favorit, ali sve to mora da dokaže na terenu.
Trenutno drugi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je pobedio Španca Alberta Ramosa Vinjolasa sa 3:0, po setovima 7:6 (7:5), 6:1, 6:3.
Njegov rival na putu do polufinala u odbrani prošlogodišnje titule na Rolan Garosu je Austrijanac Dominik Tim, trenutno sedmoplasirani na listi najboljih tenisera sveta. Tim je u osmini finala savladao Argentinca Orasija Sebaljosa takođe sa 3:0, po setovima 6:1, 6:3, 6:1.
Đoković i Tim se odlično poznaju jer su do sada na terenu odmeravali snage u pet mečeva. Pobednik svih duela je bio naš najbolji teniser, a Đoković je nedavno u polufinalu Masters turnira u Rimu pobedio Tima sa 6:1 i 6:0.
Meč je trebalo da se igra u utorak, ali je zbog kiše u Parizu odložen za sredu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.