Od zlikovaca do heroja, novi veliki gest Mančester sitija!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od zlikovaca do heroja, novi veliki gest Mančester sitija!

Mnogi su kritikovali poslovanje "građana", sada će morati da im skinu kapu.

Mančester siti je ponovo svojim gestom pokazao da itekako misli na trenutno stanje u svetu.

Nakon što su zajedno sa Junajtedom sakupili 100.000 funti u borbi protiv pandemije Korona virusa, "građani" su danas zdravstvenim službama u Engleskoj stavili na raspolaganje i stadion Etihad.

Siti je potvrdio informaciju i istakao da NHS (zdravstvena služba na Ostrvu) može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << radi sa stadionom "šta god poželi".

U čitavoj Velikoj Britaniji do danas je potvrđeno 17.089 slučajeva Korona virusa, dok je od posledica istog preminulo 1.019 lica.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mančester siti ustupa stadion engleskom zdravstvu

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020

Šampion Engleske Mančester Siti predao je stadion Etihad Nacionalnom zdravstvenom centru na korišćenje u borbi protiv virusa korona...Građanima stadion neće biti potreban najmanje do 30. aprila, do kad je Premijer liga obustavljena, pa je doneta odluka da on bude na usluzi onima kojima je to neophodno...Kako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.