Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester siti ustupa stadion engleskom zdravstvu

Šampion Engleske Mančester Siti predao je stadion Etihad Nacionalnom zdravstvenom centru na korišćenje u borbi protiv virusa korona.

Građanima stadion neće biti potreban najmanje do 30. aprila, do kad je Premijer liga obustavljena, pa je doneta odluka da on bude na usluzi onima kojima je to neophodno.

Kako navode ostrvski mediji, prostorije Etihada biće korišćene za obuku medicinskih sestara, tehničara i volontera kako bi se ugroženima u Engleskoj ukazala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što kvalitetnija pomoć.

Ujedinjeno Kraljevstvo jedno je od ugroženijih područja. Do subote je zabeleženo 17.089 slučajeva virusa, a život je izgubilo 1.019 osoba.

Autor: Sport klub

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.