Mančester siti ustupa stadion engleskom zdravstvu

Šampion Engleske Mančester Siti predao je stadion Etihad Nacionalnom zdravstvenom centru na korišćenje u borbi protiv virusa korona.
Mančester siti ustupa stadion engleskom zdravstvu
Foto: Pixabay
Građanima stadion neće biti potreban najmanje do 30. aprila, do kad je Premijer liga obustavljena, pa je doneta odluka da on bude na usluzi onima kojima je to neophodno.
 
Kako navode ostrvski mediji, prostorije Etihada biće korišćene za obuku medicinskih sestara, tehničara i volontera kako bi se ugroženima u Engleskoj ukazala što kvalitetnija pomoć.
 
Ujedinjeno Kraljevstvo jedno je od ugroženijih područja. Do subote je zabeleženo 17.089 slučajeva virusa, a život je izgubilo 1.019 osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).