Očajni Partizan poražen u Zadru! Andrić promašio za produžetak

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajni Partizan poražen u Zadru! Andrić promašio za produžetak

Košarkaši Partizana poraženi su u uzbudljivoj završnici u Zadru, u 12. kolu ABA lige. Domaćin je slavio 69:68, a tragičar susreta je bek crno-belih Mihajlo Andrić, koji je na 3.7 sekunde pre kraja promašio drugo slobodno bacanje, za produžetak.

Tokom većeg dela meča Zadrani su bolji rival. Crno-bele nije služio šut, uz očajne procente sa linije slobodnih bacanja i za tri poena. Početkom treće četvrtine, zahvaljujući odličnim Florensu i Sobinu, Zadar je imao +13, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 55:42.

Međutim, onda se crno-beli bude i serijom 11:0 stižu do uzbudljive završnice. U poslednjem minutu gledali smo pravu dramu u dvorani "Krešimir Ćosić". Zadrani su imali +6, 65:59, ali je Andrić sa dve trojke uneo neizvesnost u susret.

Kada je Ramljak pogodio jedno bacanje, za 69:67, Partizanu je ostalo 15 sekundi za pobedu ili bar produžetak. Beograđani su konfuzno odigrali poslednji napad, ali je ipak lopta došla do Andrića, koji je fauliran, ali nije bio precizan sa linije slobodnih bacanja i bodovi su ostali u Zadru.

Zadar: Segarić, Ivanov 7, Kraljević 8, Šango 6, Sobin 14, Široko, Špaleta, Ramljak 6, Bošnjak 3, Floren 25, Jurica.

Partizan: Pavlović 11, Tepić 4, Marinković, Dalo 8, Milutinov 7, Milosavljević 11, Mačvan 14, Gagić 4, Andrić 9, Milutinović, Bezbradica, Bogdanović.

Partizan ima skor 6-6, dok su Zadrabi vezali treći trijumf i sada imaju pet pobeda i sedam poraza. Crno-beli su bili lišeni usluga trenera Duška Vujoševića, koji "okajava grehe" zbog isključenja u prošlom kolu protiv Mega Leksa u "Pioniru".

PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.