Obradović pred Zvezdu: Da ispoštujemo i sebe i rivala

Izvor: N1 televizija, 21.Mar.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović pred Zvezdu: Da ispoštujemo i sebe i rivala

Trener Fenerbahčea Željko Obradović izrazio je nadu da će svi njegovi igrači biti spremni i zdravi za duel sa Crvenom zvezdom, koji je na programu u četvrtak.

Aktuelni šampioni Evrolige su u utorak pobedili Makabi u Istanbulu sa 87:73, u meču u kome je briljirao Marko Gudurić sa 23 poena.

Fenerbahče je posle 27. kola drugi na tabeli sa učinkom 19-8.

Izabranike Željka Obradovića do kraja ligaškog dela takmičenja očekuju još tri meča, a prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će odigrati u Beogradu protiv Crvene zvezde.

"Život se nastavlja. Idemo u goste Crvenoj zvezdi i biće vrlo važno da mi svi igrači ostanu zdravi. Moramo da budemo motivisani u svakom meču. Treba da poštujemo i sebe i rivala i da odigramo na visokom nivou", kazao je Obradović.

Meč u dvorani 'Aleksandar Nikolić' na programu je od 19 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.