Gudurićevih pet trojki i evroligaški meč karijere

Izvor: N1 televizija, 20.Mar.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurićevih pet trojki i evroligaški meč karijere

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Makabi u Istanbulu sa 87:73 u meču 27. kola Evrolige i ekipi iz Tel Aviva otežali put do plaslana u plej-of. Briljirao je Marko Gudurić.

Aktuelni prvak Evrope je posle poraza u prošlom kolu od CSKA pred svojim navijačima zabeležio 19. trijumf u sezoni i zadržao je drugo mesto, dok "ponos Izraela" nastavak borbe za doigravanje dočekuje sa skorom 13-14.

Makabi je bolje otvorio meč i do polovine druge četvrtine bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bolji rival. Ipak, Fener je serijom 16:3 preokrenuo rezultat (34:29) i više se pitanje pobednika nije postavljalo.

Turski tim je u finišu trećeg perioda imao i maksimalnih +21 (72:51) i do kraja utakmice Obradovićev tim rutisnki je odradio posao.

Maçtan kareler! #NeverEnoughpic.twitter.com/OUfCSq3gSE

Spski reprezentativac Marko Gudurić sa 23 poena (2/3 za dva, 5/6 za tri, 4/4 slobodna bacanja) ostvario rekord karijere u elitnom takmičenju, a imao je još 3 skoka, 4 asistencije i 2 ukradene lopte za 24 minuta. Luiđi Datome je dodao 16, Kostas Slukas 12, a Jan Veseli 11 poena. Nikola Kalinić je počeo u petorci, ali se za osam i po minuta nije upisao u strelce.

Izvor: Sport klub

U poraženom timu Pjer Džekson je bio najefikasniji sa 13 poena, po 12 su upisali Dehuan Tomas i Džona Bolden.

Pogledajte REZULATE i RASPORED, kao i TABELU.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.