Evroliga: Gudurić razbio ponos Izraela

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Gudurić razbio "ponos Izraela"

U prvom meču 27. kola Evrolige, Fenerbahče je na svom parketu bio ubedljiv protiv Makabija - 87:73.

Gosti iz Tel Aviva bili su odlični u prvih 10 minuta, vodili su, ali u drugoj i trećoj deonici šampion Evrope je bio furiozan, stekao veliku prednost i do kraja meča rutinski slavio i ostao u trci za drugo mesto pred četvrtfinale.

Srpski reprezentativac Marko Gudurić konačno je dobio veću minutažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od Željka Obradovića i bio ubedljivo najbolji na terenu. Nekadašnji bek Crvene zvezde je postigao 23 poena (čak pet trojki iz šest pokušaja) za 22 minuta. Pratio ga je Luiđi Datome sa 16 i Kostas Slukas sa 12 poena. Nikola Kalinić nije se upisao u listu strelaca za samo osam i po minuta na parketu.

Kod Makabija, Pjer Džekson je ubacio 13, a Džona Bolden i Dešon Tomas su postigli po 12 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Gudura izrešetao "Ponos Izraela"!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2018

Sjajna partija srpskog reprezentativca u devetnaestoj ovosezonskoj pobedi Fenerbahče Doguša na evropskoj sceni...Utakmicom Fenerbahče Doguš - Makabi FOX počela je još jedna paklena nedelja u Evroligi u kojoj ćemo za četiri dana videti 16 mečeva...Aktuelni šampion Evrope lako je večeras izašao...

Nastavak na Sportske.net...

Gudurić vodio Fener do pobede nad Makabijem

Izvor: RTS, 20.Mar.2018

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Makabi rezultatom 87:73 u utakmici 27. kola Evrolige. Žalgiris bolji od Milana, Valensija savladala ekipu Reala. . Najzaslužniji za pobedu ekipe Željka Obradovića bio je srpski reprezentativac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.