Obavljen žreb kvalifikacija za SP - Srbija u grupi sa Kosovom!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavljen žreb kvalifikacija za SP - Srbija u grupi sa Kosovom!

Ali, ovo im neće biti prvi susret...

Rukometni savez Srbije danas je na svom zvaničnom sajtu objavio ishod žreba kvalifikacionih grupa za plasman na Svetsko prvenstvo za juniorke.

A epilog je za mnoge šokantan - reprezentativke Srbije smeštene su u Grupi 5, zajedno sa selekcijama Norveške, Slovačke i - tzv. Kosova!

Ipak, podsetićemo da su naše rukometašice već igrale sa selekcijom tzv. Kosova u kvalifikacijama za EP prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine, a taj meč je odigran na neutralnom terenu u Rumuniji.

Kvalifikacioni turniri igraće se od 23. do 25. marta naredne godine, a samo prvoplasirana ekipa iz grupe izboriće plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Mađarskoj sledećeg leta.

Dobra vest je da je reprezentacija Srbije dobila pravo domaćinstva u kvalifikacijama, s obzirom da je Slovačka već bila domaćin u prethodnom kvalifikacionom ciklusu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.