Juniorke Srbije u grupi sa Kosovom

Izvor: RTS, 22.Nov.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorke Srbije u grupi sa Kosovom

Juniorske reprezentacije Srbije i Kosova naći će se, odlučeno je žrebom, u istoj grupi u kvalifikacijma za Svetsko prvenstvo u rukometu u Mađarskoj.
Ženska juniorska reprezentacija Srbije dobila je rivale u kvalifikacijama za plasman na Svetsko prvenstvo.

Osim ove dve reprezentacije u istoj grupi biće i selekcije Slovačke i Norveške.
Predsednik Rukometnog saveza Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Božidar Đurković je za TK2 rekao da će konačna odluka o odigravanju utakmice biti doneta posle konsultacija Upravnog odbora rukometnog saveza Srbije sa predstavnicima Ministarstva omladine i sporta Srbije.
Kvalifikacioni turniri igraju se u terminu od 23. do 25. marta naredne godine. Iz Grupe 5, samo će prvoplasirana ekipa izboriti plasman na Svetsko prvenstvo koje će narednog leta biti održano u Mađarskoj.
 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juniorke Srbije sa Kosovom u istoj grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2017

Juniorske reprezentacije Srbije i Kosova naći će se, odlučeno je žrebom, u istoj grupi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u rukometu u Mađarskoj...Osim ove dve reprezentacije u istoj grupi biće i selekcije Slovačke i Norveške...Prema propozicijama, samo prvoplasirana ekipa obezbediće plasman...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.