OVAKO IZGLEDAJU OSUMNJIČENI ZA STEFANOVO UBISTVO Policija apeluje: Ako ste ih videli ODMAH se javite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 21:40

OVAKO IZGLEDAJU OSUMNJIČENI ZA STEFANOVO UBISTVO Policija apeluje: Ako ste ih videli ODMAH se javite!

Oglasili se iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za ubistvo reprezentativca Srbije u MMA Stefana Savića.

Za dvojicom osumnjičenih, V.G. (23) i M. D. (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

A post shared by МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)

Podsetimo, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, tragično je nastradao u nedelju 25. februara u jutarnjim satima.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, on se ispred jednog poznatog kluba posvađao sa dvojicom mladića.

- Kako bi izbegao sukob Savić je počeo da beži Dunavskom ulicom. U jednom trenutku muškarci ga sustižu, obaraju na trotoar i počinju da ga šutiraju. Ne zadugo jedan od napadača vadi sečivo i ubada mladića – rekao je sagovornik Telegrafa.

Nasilje je pokušao da spreči slučajni prolaznik Stefan M. (22) kome je istim nožem jedan od muškaraca zadao nekoliko uboda u grudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.