Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 19:19

SNIMAK HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MILANA ŠUŠE Pao na zemlju sa rancem na leđima, specijalci ga opkolili: Planirao da pobegne u inostranstvo (VIDEO)

Jedan od ubica Milana Šuše, koji je likvidiran 17. februara dok je zatvarao kapiju svog dvorišta, uhapšen je. Kako je saopšteno iz MUP, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, efikasnom i sveobuhvatnom akcijom locirali su i uhapsili B.S. (35) zbog sumnje da je jedan od izvršilaca krivičnog dela teško ubistvo nad tridesetdevetogodišnjim muškarcem, 17.februara u Zemunu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SU UBICE MMA BORCA STEFANA! MUP raspisao potragu: Ako imate bilo kakve informacije o njima, javite se policiji (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu intenzivnim radom identifikovali su dvojicu osumnjičenih za krivično delo teško ubistvo nad dvadesettrogodišnjim mladićem koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.