Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Zemunu: Pokušao da pobegne

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 17:34

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Zemunu: Pokušao da pobegne

Pripadnici MUP-a u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, locirali su i uhapsili B.S. (35).

On je uhapšen zbog sumnje da je jedan od izvršilaca krivičnog dela teško ubistvo nad tridesetdevetogodišnjim muškarcem, koje se dogodilo 17. februara u Zemunu.

Muškarac je uhapšen u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Policija je osumnjičenog B.S. uhapsila prilikom pokušaja bekstva u susednu državu, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iz MUP-a.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policija je identifikovala i drugog izvršioca ovog krivičnog dela za kojim intenzivno traga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SNIMAK HAPŠENJA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MILANA ŠUŠE Pao na zemlju sa rancem na leđima, specijalci ga opkolili: Planirao da pobegne u inostranstvo (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Feb.2024

Jedan od ubica Milana Šuše, koji je likvidiran 17. februara dok je zatvarao kapiju svog dvorišta, uhapšen je. Kako je saopšteno iz MUP, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.