OVAJ REAL JE NEUNIŠTIV! Neće da izađu iz Superlige, a iz UEFA stižu NEVEROVATNE VESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 15:52

OVAJ REAL JE NEUNIŠTIV! Neće da izađu iz Superlige, a iz UEFA stižu NEVEROVATNE VESTI

Samo Madriđani mogu na dve stolice bez posledica.

Neće biti najavljene diskvalifikacije tri od četiri polufinalista Lige šampiona od strane UEFA, a sve to nakon što su klubovi po sistemu "domino efekta" rešili da se povuku iz Evropske Superlige.

Prvo su to učinili Čelsi i Mančester siti, koji će naredne nedelje odigrati prve mečeve polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida, odnosno Pariz Sen Žermena.

Zvezda želi duplu krunu koju dugo čeka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstvo je praktično rešila, a u polufinalu Kupa je danas (17.00) očekuje duel s Radnikom iz Surdulice, koga je pre nekoliko dana u ligi jedva pobedila sa 2:1. Kvota na keca je 1,07, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) Zvezde 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnik.

Prema najavama nemačkog SPOX-a, kazne će biti pošteđen i kraljevski klub bez obzira na to što se nije povukao iz Superlige niti nagovestio korake u tom pravcu.

U Nionu su procenili da bi diskvalifikacija za Real nanela više štete nego koristi takmičenju i da je u ovom trenutku najvažnije da se sezona privede kraju.

Po svemu sudeći, Real se još jednom "provukao".

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.