OTKRIO JE HRVATIMA: Ivanišević pričao šta radi sa Noletom u svlačionici i kako se spremaju za mečeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIO JE HRVATIMA: Ivanišević pričao šta radi sa Noletom u svlačionici i kako se spremaju za mečeve

Tajna uspeha.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sprema se za novu sezonu u kojoj planira povratak u vrh i osvajanje Gren slemova. Krajem sezone se, proneo glas da bi Đoković mogao da raskine saradnju sa Goranom Ivanišević, ali su to bile samo spekulacije.

Ivanišević, je i dalje trener Novaka Đokovića, a otkrio je za hrvatske medije deo priprema srpskog tenisera za mečeve. Evo šta pred određene mečeve rade u svlačionici

Neue >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rollenverteilung im Team von Novak Djokovic. Goran Ivanisevic spricht zudem über seine ehemaligen Schützlinge Cilic, Raonic und Berdych. Raonic rät er zu einem Psychologen.https://t.co/jWzQgeSp5L

— tennis MAGAZIN (@tennismagazin) December 6, 2019

- Sve zavisi kako je Novak raspoložen. Nekada zajedno gledamo smešni video i umiremo od smeha pet minuta pre meča. Pravilo je da nema pravila. Ali kada on izađe na teren, nikada nisam video takvu koncentraciju, to je neverovatno i vidi se zašto je osvojio toliko Grend slemova.

- Sada će još više da grize u idućoj godini, nakon što je ovu završio na drugoj poziciji. Ali imamo sjajan odnos generalno, kao uostalom i s Vajdom, pričam Novaku i svoje anegdote iz karijere. Hvala Bogu ima na Jutjubu videa pa onda on gleda i umire od smeha. Zaista fenomenalna saradnja, a jako puno pomažu mentalitet i jezik - rekao je Ivanišević za Jutarnji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Apr 6, 2018 at 5:16pm PDT

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Jan 6, 2017 at 3:05pm PST

#TBT 💙📢🇬🇷

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Aug 11, 2016 at 5:55pm PDT

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Aug 9, 2016 at 5:28pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.