Izvor: RTS, 12.Avg.2020, 20:49

O'Salivan: Ako želim novu titulu, moram da budem kao Novak Đoković

Petostruki šampion sveta u snukeru, legendarni Roni O'Salivan, objasnio je šta je potrebno kako bi još jednom pokazao da je najbolji na planeti - da bude kao Novak Đoković.
O'Salivan u polufinalu prvenstva sveta igra protiv velikog rivala - Marka Selbija, dok će se u drugom polufinalu sastati Kajren Vilson i Entoni Mekgil.

Pred početak turnira je rekao da mora >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bude poput Rodžera Federera, ali je pred završnicu pomislio na nekog drugog.
"Moram da budem kao Novak Đoković - on sve radi dobro i ništa vam ne poklanja. Možda se ne razmeće, nije brilijantan kao Federer, nema forhend kao Nadal, ali je tu - od početka do kraja, njegova forma ne pada. Sebi sam govorio da je za pobedu ovde u Šefildu potrebno imati tu snagu i stabilnost", rekao je O'Salivan.
Harizmatični O'Salivan je pre nekoliko dana bio u centru pažnje, kada je rekao da su novije generacije igrača toliko loše, da bi morao da "izgubi ruku ili nogu" da bi ispao iz vrha svetskog snukera

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Legendarni sportista zna: "Ako želim da pobedim, moram da budem kao Đoković"

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Izjava koja je odjeknula u Srbiji...Jedan od najboljih sportista sveta jeste Roni O'Saliven, igrač snukera, kojem predstoji polufinale prvenstva sveta...Njegov protivnik je Mark Selbi, a u drugom polufinalu se sastaju Kajren Vilson i Entoni Mekgil...O'Saliven je istakao da mora biti kao Novak ukoliko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.