OSVRNUO SE NA VOJVODINU: Partizan jedva slavio, Stanojević opravdanje našao u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 21:35

OSVRNUO SE NA VOJVODINU: Partizan jedva slavio, Stanojević opravdanje našao u Novom Sadu

Ekipa je umorna.

Fudbaleri Partizana su slavili protiv Spartaka 2:1 u 33. kolu Superlige Srbije.

Partizan je vodio 1:0 do 80. minuta, Spartak je izjednačio posle gužve, međutim Natho sa penala donosi sva tri boda u 88. minutu. Aleksandar Stanojević je izrazio delimično zadovoljstvo nakon meča.

- Posle teške utakmice u Novom Sadu stvarno smo fizički i psihički iscrpljeni. Imali smo dosta šansi koje smo morali da iskoristimo, na kraju gol iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekida, ne mogu da budem nezadovoljan, ali moramo da popravimo greške - smatra Stanojević.

Trener gostiju Vladimir Buač je takođe bio pomešanih osećanja.

- Partizan je definitivno zasluženo pobedio. Hteli smo da budemo ofanzivniji, ali Partizan nam nije dozvolio. Falio nam je završni pas, ali ga nije bilo. Greške nam se ponavaljaju iz meča u meč, moramo da budemo disciplinovaniji, ali ovo je mlada ekipa i nadam se da ćemo to uskoro ispraviti - rekao je stručnjak na klupi Spartaka.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Bili smo psihički i fizički iscrpljeni

Izvor: B92, 25.Apr.2021

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom nad Spartakom...Partizan je sa 2:1 pobedio Spartak u 33. kolu Linglong Superlige Srbije, golom iz penala u 88. minutu..."Posle teške utakmice u Novom Sadu bili smo psihički i fizički iscrpljeni. Imali smo mnogo šansi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.