Stanojević: Bili smo psihički i fizički iscrpljeni

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 22:06

Stanojević: Bili smo psihički i fizički iscrpljeni

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom nad Spartakom.

Partizan je sa 2:1 pobedio Spartak u 33. kolu Linglong Superlige Srbije, golom iz penala u 88. minutu.

"Posle teške utakmice u Novom Sadu bili smo psihički i fizički iscrpljeni. Imali smo mnogo šansi koje smo morali da iskoristimo. Mogu da budem zadovoljan zbog toga što smo pobedili", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stanojević za TV "ArenaSport".

Igračima zamera nešto slabiju realizaciju u prvom poluvremenu.

"Naravno, bilo je slabosti u našoj igri, a tu pre svega mislim na to da moramo da koristimo šanse, naročito one kakve smo stvorili u prvom poluvremenu", rekao je strateg Partizana.

Trener Spartaka Vladimir Buač rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Partizan je definitivno zasluženo pobedio. Hteli smo da budemo ofanzivniji, ali se pita i Partizan, nije nam dozvolio. Nedostajao nam je završni pas da bismo još ranije postigli pogodak. Izjednačili smo oko 80. minuta i ponavljaju nam se greške koje ne smemo da dozvolimo. Ali, ovo je mlada ekipa i nadam se da ćemo u budućnosti te stvari da ispravimo", rekao je Buač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.