Pavlović: Srećan što sam dobio šansu da budem starter

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2021, 11:41

Pavlović: Srećan što sam dobio šansu da budem starter

Fudbaler Partizana Lazar Pavlović izjavio je da je srećan što je dobio priliku da bude starter u meču protiv Spartaka.

Crno-beli su u 33. kolu Superlige Srbije pobedili tim iz Subotice 2:1, a Pavlović je bio strelac prvog gola u 38. minutu.

"Bila je ovo veoma teška utakmica za nas posle polufinala Kupa u Novom Sadu. Bili smo malo umorni i ispražnjeni, ali zaslužili smo pobedu, jer smo bili smo bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tokom čitave utakmice i stvarali mnogo šansi. Prvo, želim da kažem da sam srećan što sam dobio šansu da budem starter i uopšte igram utakmicu u konkurenciji odličnih igrača. Igrao sam i protiv Mačve, takođe sam imao šansu, ali nisam postigao gol", rekao je Pavlović za klupski sajt.

Sada sam bio u pravo vreme na pravom mestu i uz malo sreće, lopta je završila gde treba, istakao je Pavlović.

"Imao sam još dve-tri propuštene prilike, ali sam siguran da će se radom, baš kao sada, sve isplatiti i doći na svoje mesto. Naravno da postoji želja da imam sve veću i veću minutažu, ali to je na šefu da kroz moj rad i zalaganje proceni kada je trenutak", zaključio je Pavlović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavlović posle Spartaka: Bili smo umorni i ispražnjeni, ali smo zasluženo pobedili

Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2021

Perspektivni vezni fudbaler blista od sreće posle gola..Izostanak Sejdube Sume iz protokola zbog povrede i umor Bibrasa Natha koji je posle brojnih izazova tokom sezone zaslužio poštedu u susretima manjeg značaja, otvorili su vrata startne postave Partizana Lazaru Pavloviću koji je ukazano poverenje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.