OPORAVCI KATAIJA I PAVKOVA? Stanković još uvek nema dobre vesti za navijače

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 16:34

OPORAVCI KATAIJA I PAVKOVA? Stanković još uvek nema dobre vesti za navijače

Ipak, ima i lepih novosti.

Crvena zvezda igra meč 14. kola u nedelju protiv Radničkog iz Niša, a trener crveno-belih otkrio je ne baš povoljne vesti pred taj susret.

On je upitan da li će se vratiti odsutni igrači. Njegov odgovor je negativan.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Još se nisu oporavili Katai i Pavkov. Živković se vraća polako, videćemo koliko će igrati. Imamo spremne momke koji mogu da odgovore zahtevu. Moraćemo da sve to namestimo drugačije, bokovi donose dosta prodora, asistencija - rekao je Stanković.

Zvezda i Radnički svoju utakmicu igraju u nedelju od 18 časova i 45 minuta.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.