Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2022, 23:48

"ONI NEĆE TRAJATI JOŠ DUGO": Grk izričit - Ne koncentrišem se na starije momke

Uveren je.

Grčki teniser Stefanos Cicipas turnir u Majamiju kreće od trećeg kola kada će mu protivnik biti Amerikanac Džon Volf.

Na konferenciji za medije pred početak turnira, on je govorio o brojnim temama.

- Ne mislim o tome sada, da budem iskren. Više pokušavam da se takmičim sa igračima moje generacije, nego sa njima. Prosto jer je Rafa bio jedini iz te grupe koji je igrao na poslednjim turnirima. Ne zna se, ali verovatno oni neće trajati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još dugo. Pokušavam da budem najbolji u svojoj generaciji, ne bih da se koncentrišem na to šta se dešava sa starijim momcima - kaže Cicipas.

- Shvatio sam koliko je važno biti zdrav i takmičiti se bez bola, krenuti od toga. Mentalno nisam bio sjajno i to prilično dugo, drago mi je da je sve to prošlo i da opet krećem iz početka - zaključio je Stefanos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.