Izvor: HotSport.rs, 03.Sep.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA NE SKAČE, ONA LETI: Novi nacionalni rekord i pobeda za Ivanu Španović!

Srpska atletičarka Ivana Španović trijumfovala je na mitingu Dijamantske lige u Cirihu uz novi nacionalni rekord. 

Ivana je u poslednjoj seriji skočila 7,02 i za centimetar pomerila svoj i nacionalni rekord i tako zauzela prvo mesto ispred Tijane Bartoleti, kojoj se revanširala za finale u Pekingu. 
Bilo je veoma uzbudljivo i neizvesno, pošto je Ivana vodila do poslednje serije, ali je onda Bartoleta skočila 6,97 i preuzela vođstvo. Ipak, Španovićeva je na red >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << došla posle nje i skokom od 7,02 po drugi put u nizu pobedila u Dijamantskoj ligi. 
Španovićeva je došla do druge pozicije u generalnom plasmanu elitnog takmičenja sa 12 poena, sa osam manje od liderke Bartolete.
Treće mesto osvojila je Britanka Šara Proktor, srebrna iz Pekinga, sa devet.
The post ONA NE SKAČE, ONA LETI: Novi nacionalni rekord i pobeda za Ivanu Španović! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi trijumf Ivane Španović

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2015

CIRIH - Srpska atletičarka Ivana Španović trijumfovala je na mitingu Dijamantske lige u Cirihu uz novi nacionalni rekord...Španovićeva je u poslednjoj seriji skočila 7,02 metara i revanširala se Amerikanki Tijani Bartoleti, koja je postala svjetska šampionka prošle sedmice u Pekingu...Španovićeva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVI rekord i pobeda Španovićeve!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2015

Ivana Španović ostvarila je drugu uzastopnu pobedu u Dijamantskoj ligi pobedom u četvrtak u Cirihu...Ona je do pobede došla u poslednjoj šestoj seriji kada je skočila 7,02 metara, što je njen najbolji rezultat do sada...Ona je tim rezultatom popravila državni rekord koji je postavila pre nekoliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.