Ivana Španović ponovo oborila rekord Srbije

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2015, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović ponovo oborila rekord Srbije

Najbolja srpska atletičarka je oborila nacionalni rekord na Dijamantskoj ligi u Cirihu kada je skočila 7,02 metra, u šestoj seriji i zauzela drugo mesto u generalnom plasmanu sa 12 bodova.

Ona je tim rezultatom popravila državni rekord koji je postavila pre nekoliko dana u Pekingu, kada je skočila 7,01 metar, što je tada bilo dovoljno za bronzu.

Pred poslednji skok sve je podsećalo na Svetsko prvenstvo u Pekingu na kojem je Ivana ostala bez "srebra" u poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << seriji. Ona je posle pet skokova bila ubedljivo prva sa rezultatom 6,93, ali je onda, kao i u Pekingu, zablistala Tijana Bartoleta.

Ona je skočila sjajnih 6,97 metara i tako nadmašila skok Ivane Španović. Međutim, naša atletičarka nije dozvolila da se ponovi "Peking", pa je u narednom skoku dala sve od sebe i skočila neverovatnih 7,02.

To je njen najbolji skok do sada, a istovremeno i novi državni rekord, koji je Ivana u poslednjih osam dana menjala tri puta.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novi rekord Ivane Španović!

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2015

Fantastična Ivana Španović ne staje i ne prestaje da oduševljava! Najbolja srpska atletičarka je oborila nacionalni rekord na Dijamantskoj ligi u Cirihu kada je skočila 7,02 metra, u šestoj seriji, i zauzela drugo mesto u generalnom plasmanu sa 12 bodova. Imala je Ivana najpre dva prestupa,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.